Bel ons: (0523) 24 13 14

Schanskorf schutting

Bent u op zoek naar een mooi, onderhoudsvrije en stormvaste ​​tuinafscheiding of schutting? Dan zou onze maatwerkoplossing van schanskorven iets voor u kunnen zijn! 

Schanskorf schutting op maat

​Alle schanskorven (ook wel steenkorven) produceren we in eigen huis op maat. Daardoor zijn de mogelijkheden oneindig! In de tuin worden grindschuttingen veel ingezet als tuinafscheiding. En daar zijn veel redenen voor. Zo zijn onze steenkorf schuttingen niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog onderhoudsvrij. Ook wanneer het stormt hoeft u zich geen zorgen meer de maken om de tuinschermen; onze grindschuttingen zijn onverwoestbaar. En, een bijkomend voordeel is dat ze volledig recyclebaar zijn!

​Grindschutting laten plaatsen​

​Wanneer u de steenkorf schutting in uw tuin wil laten plaatsen brengen wij u graag in contact met een hovenier. Het plaatsen is niet moeilijk, maar wel arbeidsintensief. Alle korven worden voorgemonteerd geleverd en zijn voorzien van voldoende tussenschotten. Als eerste moeten de steigerbuizen in de grond geplaatst worden voor de stabiliteit. Daarna volgen de korven (het gaas) die gevuld wordt met het soort breuksteen of grind van uw wens. Tot slot wordt de bovenkant van de korven afgesloten met een soort deksel. Uiteraard is deze voor u op maat gemaakt waardoor deze eenvoudig te plaatsen is.

​Kosten schanskorf schutting​​

Wij zijn in staat te voldoen aan de meest uiteenlopend wensen en hiervoor is geen standaard prijs. Graag maken wij daarom een offerte voor uw schanskorf tuinafscheiding op maat. ​​Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, horen we graag zo precies mogelijk wat u nodig hebt. Wanneer u ons de gewenste afmetingen, afwerking en vulling van de grindschutting doorgeeft zorgen wij voor een scherp aanbod. Weet u nog niet helemaal wat u zoekt? Wij helpen u graag verder. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zien uw offerteaanvraag graag tegemoet!

SchanskorvenNederland.nl

Crullsweg 17
7694 TA Kloosterhaar
(0523) 24 13 14
(06) 55 32 61 72
info@schanskorvennederland.nl