Bel ons: (0523) 24 13 14

Mobiele Schanskorven

Mobiele schanskorven.

De mobiele schanskorf is de ideale oplossing voor vele doeleinden. Zo kan deze van sparingen voorziene steenkorf ingezet worden als ramkraakbeveiliging voor panden waar het soms ook noodzakelijk is dat de obstakels tijdelijk verwijderd kunnen worden.

Een gevulde mobiele schanskorf weegt bijna een halve ton. Door de sparingen aan de onderzijde van de korf is deze met een heftruck eenvoudig te verplaatsen.

De mobiele schanskorf is niet alleen functioneel, maar ook zeer decoratief. Daardoor is deze met stenen gevulde korf ook goed inzetbaar bij horecagelegenheden voor het afbakenen van een terras in de zomermaanden.

Maar ook op openbare terreinen kan de mobiele schanskorf uitkomst bieden. Denk hierbij aan het tijdelijk afzetten van straten of bij het afzetten van pleinen t.b.v. evenementen als bijvoorbeeld een kermis of een muziekfestival.

De mobiele schanskorf heeft dezelfde luxe uitstraling als al onze andere producten. Wij staan garant voor een perfecte afwerking.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

schanskorf-mobiel-grauwacke

Een met de hand gevulde verplaatsbare schanskorf met Grauwacke breuksteen vormt een decoratieve afscheiding tussen terras en parkeerterrein.

schanskorf-mobiel-grauwacke

Met palletvorken is de mobiele schanskorf eenvoudig te verplaatsen.

SchanskorvenNederland.nl

Crullsweg 17
7694 TA Kloosterhaar
(0523) 24 13 14
(06) 55 32 61 72
info@schanskorvennederland.nl